Perlecouscous og sprød prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous og sprød prosciutto

Perlecouscous og sprød prosciutto

med ovnbagte pestogrøntsager og græsk salatost

Italien eller Grækenland? I aften behøver du ikke vælge, da vi bruger ingredienser fra begge lande! Vi koger perlecouscous, som vi derefter blander med pesto, bagte tomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, basilikum og græsk salatost.

Tags:
Hurtig
Let at lave
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Cherrytomater

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

4 g

Middelhavsdrøm

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Prosciutto

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 1)

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)649 kcal
Energi (kJ)2713 kJ
Fedt23.91 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat73.58 g
Sukker13.5 g
Protein29.81 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i både. Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir og zucchini og rødløg i den anden. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*. Vend cherrytomater med balsamico og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og bag øverst i ovnen i 15-20 min.

Kog perlecouscous
2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

Bag prosciutto
3

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød. TIP: Sørg for, at der er afstand mellem skiverne. 

Tilsæt spinat
4

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Smuldr salatost. Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen. 

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt zucchini, rødløg, pesto [1/2 pakke, 2P], halvdelen af cherrytomater og halvdelen af salatost til gryden med perlecouscous, og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*. Riv prosciutto i små stykker.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med resterende salatost og bagte cherrytomater. Top med prosciutto