HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPerlecouscous Og Sprød Prosciutto
topBanner
Perlecouscous og sprød prosciutto

Perlecouscous og sprød prosciutto

med ovnbagte pestogrøntsager og græsk salatost

Italien eller Grækenland? I aften behøver du ikke vælge, da vi bruger ingredienser fra begge lande! Vi koger perlecouscous, som vi derefter blander med pesto, bagte tomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, basilikum og græsk salatost.

Tags:HurtigLet at lave
Allergener:sulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

125 g

Cherrytomater

220 g

Zucchini

1 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

4 g

Middelhavsdrøm

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Prosciutto

60 g

Spinat

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

30 g

Grøn pesto

(Indeholdersulfitter, mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 1)

4 dl

Vand (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)648.535 kcal
Energi (kJ)2713.4702 kJ
Fedt23.9053 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat73.583 g
Sukker13.5 g
Protein29.8132 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i både. Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir og zucchini og rødløg i den anden. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*. Vend cherrytomater med balsamico og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og bag øverst i ovnen i 15-20 min.

2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

3

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød. TIP: Sørg for, at der er afstand mellem skiverne. 

4

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Smuldr salatost. Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen. 

5

Tilsæt zucchini, rødløg, pesto [1/2 pakke, 2P], halvdelen af cherrytomater og halvdelen af salatost til gryden med perlecouscous, og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*. Riv prosciutto i små stykker.

6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med resterende salatost og bagte cherrytomater. Top med prosciutto