HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPerlecouscous
topBanner
Perlecouscous

Perlecouscous

med sprød prosciutto, pesto, ovnbagte tomater & græsk salatost

Italien eller Grækenland? I aften behøver du ikke vælge, da vi bruger ingredienser fra begge lande! Vi koger perlecouscous, som vi sen blander med pesto, bagte tomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, basilikum og græsk salatost.

Tags:HurtigLet at lave
Allergener:sulfitterglutensellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

125 g

Cherrytomater

1 stk

Zucchini

2 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

50 g

Prosciutto

1 pose

Basilikum

100 g

Spinat

30 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 tsk

Grøn pesto

(Indeholdersulfitter, mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Sukker* (trin 1)

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2125.9111 kJ
Kalorier (kcal)508.105 kcal
Fedt12.3073 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat71.86 g
Sukker12.5 g
Protein21.1963 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær zucchini i kvarte skiver og rødløg i både. Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir og zucchini og rødløg i den anden. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend cherrytomater med balsamico og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og bag øverst i ovnen i 15 min. 

2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

3

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød. 

4

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak basilikum groft. Smuldr salatost. Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen. 

5

Tilsæt zucchini, rødløg, pesto [1/2 pakke, 2P], halvdelen af cherrytomater, halvdelen af basilikum og halvdelen af salatost, og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*. Riv prosciutto i små stykker.

6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med resterende salatost, cherrytomater og prosciutto. Drys med resterende basilikum.