
Perlecouscous
med sprød prosciutto, pesto, ovnbagte tomater & græsk salatost
Italien eller Grækenland? I aften behøver du ikke vælge, da vi bruger ingredienser fra begge lande! Vi koger perlecouscous, som vi sen blander med pesto, bagte tomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, basilikum og græsk salatost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
125 g
Cherrytomater
1 stk
Zucchini
2 stk
Rødløg
15 ml
Balsamico
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Grøntsagsbouillon
50 g
Prosciutto
1 pose
Basilikum
100 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
100 g
Græsk salatost
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 tsk
Sukker (trin 1)
4 dl
Vand (trin 2)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær zucchini i kvarte skiver og rødløg i både. Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir og zucchini og rødløg i den anden. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend cherrytomater med balsamico og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og bag øverst i ovnen i 15 min.
Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.
Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.
Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak basilikum groft. Smuldr salatost. Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen.
Tilsæt zucchini, rødløg, pesto [1/2 pakke, 2P], halvdelen af cherrytomater, halvdelen af basilikum og halvdelen af salatost, og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*. Riv prosciutto i små stykker.
Anret couscous i dybe tallerkener. Top med resterende salatost, cherrytomater og prosciutto. Drys med resterende basilikum.