topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous

Perlecouscous

med sprød prosciutto, pesto, ovnbagte tomater & græsk salatost

Italien eller Grækenland? I aften behøver du ikke vælge, da vi bruger ingredienser fra begge lande! Vi koger perlecouscous, som vi sen blander med pesto, bagte tomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, basilikum og græsk salatost.

Tags:
Hurtig
Let at lave
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Cherrytomater

1 stk

Zucchini

2 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

50 g

Prosciutto

1 pose

Basilikum

100 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

100 g

Græsk salatost

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 1)

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)508 kcal
Energi (kJ)2126 kJ
Fedt12.3 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat71.9 g
Sukker12.5 g
Protein21.2 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær zucchini i kvarte skiver og rødløg i både. Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir og zucchini og rødløg i den anden. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend cherrytomater med balsamico og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og bag øverst i ovnen i 15 min. 

Kog perlecouscous
2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

Bag prosciutto
3

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød. 

Tilsæt spinat
4

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak basilikum groft. Smuldr salatost. Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen. 

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt zucchini, rødløg, pesto [1/2 pakke, 2P], halvdelen af cherrytomater, halvdelen af basilikum og halvdelen af salatost, og vend sammen. Krydr med et nip salt* og peber*. Riv prosciutto i små stykker.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med resterende salatost, cherrytomater og prosciutto. Drys med resterende basilikum.