topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsstegt broccoli og asiatisk mayo

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

250 g

Broccoli

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3654 kJ
Kalorier (kcal)873 kcal
Fedt38.8 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat80.6 g
Sukker10 g
Protein46.8 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, overfør til en skål, og dæk til med låg. TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

Paner kød
4

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kød
5

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med asiatisk mayonnaise. Drys med sesamfrø