HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPankopaneret Svinekød
topBanner
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsstegt broccoli og asiatisk mayo

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:Børnevenlig
Allergener:SesamÆgGlutenSojaSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Asiatisk mayonnaise

(IndeholderSesam, Æg, Gluten, Soja, Sennep)

250 g

Broccoli

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(IndeholderSesamKan indeholdeNødder, Jordnødder)

5 g

Ginger Ninja

(IndeholderÆg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)873 kcal
Energi (kJ)3654 kJ
Fedt38.76 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat80.64 g
Sukker10 g
Protein46.83 g
Salt5.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, overfør til en skål, og dæk til med låg. TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

4

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med asiatisk mayonnaise. Drys med sesamfrø.