Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Pankopaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret sej

Pankopaneret sej

med kartoffelmos og ovnbagte grøntsager

Ugens fisk vil blive elsket af hele familien! Her har vi taget klassiske ingredienser og skabt et fyrværkeri af smage og farver. Vi laver en delikat sej, som er paneret i panko og vores dejlige krydderiblanding som vi kalder Ay Cajun-ba. Vi serverer vores sej med kartoffelmos, ovnbagt tomat og zucchini, og en cremet dilddressing.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

500 g

Bagekartoffel

2 stk

Tomat

1 stk

Zucchini

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ pose

Dild

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)604 kcal
Energi (kJ)2529 kJ
Fedt20.6 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat69.3 g
Sukker11.6 g
Protein36.7 g
Salt4.8 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Kog kartoffel i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Stil til side under låg.

TIP: Tilsæt eventuelt en klat smør. 

Bag tomat og zucchini
2

Imens, skær tomat og zucchini i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], og krydr med Mamas Favorit, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Bland dildyoghurt
3

Imens, hak dild [1/2 pose, 2P] fint.

Bland dild, yoghurt og et nip salt i en lille skål.

Paner fisk
4

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. 

Kom hvedemel [1 spsk | 2 spsk] i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber. Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Fordel pankoen i to tallerkener for at undgå, at den bliver for fugtig (4P).

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartoffelmos og grøntsager på tallerkener. 

Top med fisk og dildyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image