topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankokylling

Pankokylling

med sesamkartofler & persilledressing

Gyldenstegt, sprød panering, saftigt kød og tusind gange bedre end kyllingenuggets! Så godt, at børnene beder om mere. Servere din pankokylling med sprøde, hjemmelavede fritter toppet med sesamfrø, stegte grøntsager og en lækker persilledressing - vi lover, at både store og små maver bliver mættede og forlader bordet med et smil.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Fraiche

275 g

Blomkål

½ stk

Zucchini

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)272 kcal
Energi (kJ)1136 kJ
Fedt6.79 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat12.09 g
Sukker0.6 g
Protein39.28 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Skær blomkål i små buketter. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver. Hak persille fint. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt (ca. 1 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Paner kylling
3

Bland panko og salt* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken. TIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.

Friter kylling
4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg blomkål og zucchini i 5-6 min. Skær citron i både. Bland fraiche, persille og et skvæt citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, blomkål, zucchini og kartofler på tallerkener. Server med persilledressing og citronbåde.