Skip to main content
Pandestegt kyllingebryst
Pandestegt kyllingebryst

Pandestegt kyllingebryst

med syrlig kålsalat og mild hvidløgsdressing

Vi skal lave kylling og kartofler i aften, og vi tør næsten love, at det bliver familiens nye favorit. Vi krydrer kylling med middelhavskrydderier, bruner den og lader den stege færdig i ovnen. Vi serverer vores kylling med ovnbagte kartofler og gulerødder, kålsalat med agurk og forårsløg, og en cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Hvedefri
Sund
Proteinrig
Allergener:
Egg
Senf
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Egg, Senf)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Milk)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Agurk

400 g

Små kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2305 kJ
Kalorier (kcal)551 kcal
Fedt19.9 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat46.8 g
Sukker10.2 g
Kostfibre8.9 g
Protein42.5 g
Salt2.8 g
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler.

Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm stave.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Brun kylling
2

Imens, krydr kylling med salt og Middelhavsdrøm.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 2 min på hver side.

Bag kylling
3

Overfør kylling til bagepladen med rodfrugter, når der er 10 min tilbage, og bag i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte.

Lav kålsalat
4

Imens, hak agurk groft.

Snit forårsløg fint.

Skær citron i både.

Bland agurk, forårsløg, spidskål, olivenolie, et stort skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en stor skål.

Lav hvidløgsdressing
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret kylling, kålsalat og rodfrugter på tallerkener.

Server med hvidløgsdressing.