HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Inspirerede Linser
topBanner
Mexicansk-inspirerede linser

Mexicansk-inspirerede linser

med sød kartoffel & majs

Vores dygtige kok Sophie står bag denne velsmagende mexicanske opskrift, som du hurtigt og nemt komponerer. Fyld bordet med søde kartoffelbåde og cremede, tomatstegte linser, lækker guacamole og ovnbagt majs. Finskåret jalapeno og frisk tomatsalsa tager retten til det næste niveau, og vanskeligere er det ikke at tilberede en uovertruffen vegetarisk fest.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Koriander

1 stk

Fraiche

(Indeholdermælk)

½ dåse

Hello Mexico

1 dl

Majskolbe

Grønne linser

Tomat

Lime

Jalapeño

Hvidløgsfed

Tomatpuré

Sød kartoffel

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)197 kcal
Energi (kJ)826 kJ
Fedt0.91 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat25.95 g
Sukker3.9 g
Protein16.6 g
Salt0.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel i kvarte. Prik huller med en gaffel. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre. Del majs i to. Vend i en smule olivenolie*. Bag i ovnen med kartofler, når der er 20 min tilbage af tilberedningstiden.

2

Hak tomat groft. Hak koriander groft. Riv citronskal. Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Dræn linser i et dørslag. Snit jalapeño fint.

3

Bland tomat, en skvæt citronsaft og ½ koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg linser i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Hello Mexico, tomatpuré og limeskal. Steg i 1 min. Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

5

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos i en skål med en skvæt limesaft, olivenolie*, et nip salt* og peber*.

6

Anret søde kartofler på tallerkener. Top med linser, guacamole, fraiche og tomatsalsa. Drys med jalapeño og resterende koriander. Server med majs og resterende limebåde.