Mexicansk-inspirerede linser
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk-inspirerede linser

Mexicansk-inspirerede linser

med sød kartoffel & majs

Vores dygtige kok Sophie står bag denne velsmagende mexicanske opskrift, som du hurtigt og nemt komponerer. Fyld bordet med søde kartoffelbåde og cremede, tomatstegte linser, lækker guacamole og ovnbagt majs. Finskåret jalapeno og frisk tomatsalsa tager retten til det næste niveau, og vanskeligere er det ikke at tilberede en uovertruffen vegetarisk fest.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

4 g

Hello Mexico

1 stk

Majskolbe

1 pakke

Grønne linser

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 stk

Jalapeno

2 stk

Hvidløgsfed

½ dåse

Tomatpuré

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)197 kcal
Energi (kJ)826 kJ
Fedt0.9 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat25.9 g
Sukker3.9 g
Protein16.6 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffel & majs
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel i kvarte. Prik huller med en gaffel. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre. Del majs i to. Vend i en smule olivenolie*. Bag i ovnen med kartofler, når der er 20 min tilbage af tilberedningstiden.

Forbered frugt & grønt
2

Hak tomat groft. Hak koriander groft. Riv citronskal. Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Dræn linser i et dørslag. Snit jalapeño fint.

Bland tomatsalat
3

Bland tomat, en skvæt citronsaft og ½ koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Tilbered linser
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg linser i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Hello Mexico, tomatpuré og limeskal. Steg i 1 min. Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav guacamole
5

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos i en skål med en skvæt limesaft, olivenolie*, et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret søde kartofler på tallerkener. Top med linser, guacamole, fraiche og tomatsalsa. Drys med jalapeño og resterende koriander. Server med majs og resterende limebåde. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image