
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder pulled pork med tomatsauce. Vi serverer vores taquitos med en frisk og cremet limedip med crème fraiche.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
300 g
Pulled pork
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
195 g
Hakkede tomater
5 g
Tex-Mex
¼ tsk
Salt til dip

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Tilsæt hakkede tomater og Tex-Mex, og træk kødet i strimler med to gafler direkte i gryden.

Halver lime.
Bland crème fraiche, limesaft [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Fordel pulled pork på tortillas, rul dem stramt sammen, og fordel på på en bageplade med bagepapir.
Pensl med et skvæt olivenolie og krydr med et nip salt.
Bag i 7-9 min, indtil sprøde og gyldne.

Server pulled pork taquitos med limedip.