Skip to main content
Pulled pork taquitos

Pulled pork taquitos

2 portioner | og limedip

5.0
(3)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder pulled pork med tomatsauce. Vi serverer vores taquitos med en frisk og cremet limedip med crème fraiche.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

300 g

Pulled pork

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

195 g

Hakkede tomater

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dip

Næringsindhold

Energi (kJ)3205 kJ
Kalorier (kcal)766 kcal
Fedt39.1 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat67.4 g
Sukker8.9 g
Kostfibre6.2 g
Protein37.8 g
Salt4.8 g
Potassium38.3 mg
Calcium12.4 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Bageplade
Small sauce pan

Fremgangsmåde

Lav pulled pork
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Tilsæt hakkede tomater og Tex-Mex, og træk kødet i strimler med to gafler direkte i gryden.

Lav limedip
2

Halver lime.

Bland crème fraiche, limesaft [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Lav taqitos
3

Fordel pulled pork på tortillas, rul dem stramt sammen, og fordel på på en bageplade med bagepapir.

Pensl med et skvæt olivenolie og krydr med et nip salt.

Bag i 7-9 min, indtil sprøde og gyldne.

Server
4

Server pulled pork taquitos med limedip.