
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder pulled pork med enchilada sauce. Vi serverer vores taquitos med en frisk og cremet limedip med crème fraiche.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Pulled pork
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Lime
100 g
Enchiladasauce
¼ tsk
Salt til dip

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Tilsæt enchiladasauce, og træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Halver lime.
Bland crème fraiche, limesaft [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Fordel pulled pork på tortillas, rul dem stramt sammen, og fordel på på en bageplade med bagepapir.
Pensl med et skvæt olivenolie og krydr med et nip salt.
Bag i 7-9 min, indtil sprøde og gyldne.

Server pulled pork taquitos med limedip.