Hindbærchiagrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hindbærchiagrød

Hindbærchiagrød

2 portioner | med granatæble og mandel

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Start din morgen med en luksuriøs og smuk chiagrød, som laves på ingen tid! Chiagrød blandes nemt aftenen før, og om morgenen skal du blot ordne toppingen. Her forkæles vores chiagrød med hindbærsyltetøj og syrlig granatæble.

Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Chia frø

(Kan indeholde Jordnødder, Sesam, Nødder)

180 ml

Kokosmælk

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Granatæble

100 g

Hindbærsyltetøj

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

25 g

Honning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2579 kJ
Kalorier (kcal)616 kcal
Fedt32.4 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat60.5 g
Sukker54.4 g
Protein11.1 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Aftenen før - lav hindbær-chiagrød
1

Bland chiafrø (30 g), kokosmælk, vand, honning og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen - tilsæt yoghurt
2

Tilsæt yoghurt til skålen med chiagrød, det giver en mere cremet konsistens.

Forbered toppings
3

Hak mandler groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kernerne under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Server
4

Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med hindbærsyltetøj og halvdelen af granatæblekerner, så resterende chiagrød og granatæblekerner. Top med mandler.