Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I aften laver vi nem og hurtig biksemad med kartofler, bacon og rødløg. Syltet rødbede og frisk persille passer perfekt til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødbeder, forkogte
24 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Kartoffeltern, forkogte
140 g
Bacon, tern
1 pose
Kruspersille
1 stk
Løg
1 tsk
Sukker til syltning
2 spsk
Vand til syltning
½ tsk
Salt til syltning
½ tsk
Salt til kartofler
Skær rødbede (uskrællet) i 1 cm tern.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål. Vend rødbede i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Hak løg fint.
Hak persille groft.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden, og overfør til en skål.
Opvarm samme stegepande (skyl ikke af) på middelhøj varme.
Steg løg og kartofler med salt i 7-8 min, indtil brunet.
Vend derefter bacon i stegepanden.
Anret biksemad i en skål, og top med rødbede og persille.