
Der er ingen sammenhæng mellem tilberedningstid og smag. Vores formidable, velsmagende kyllingewok tager kun 20 minutter at lave og er ryddet fra middagsbordet på ingen tid - for så godt smager den. Broccoli og kylling forenes perfekt på en seng af jasminris, efter at være dyppet i cremet kokosmælk og karry. Servers med et par blade koriander og en skvæt limesaft.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
1 pose
Koriander
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
150 g
Jasminris
250 g
Broccoli
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingelårfilet
250 ml
Kokosmælk
efter behov
Sukker
3.5 dl
Vand

Bring en gryde vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 11-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm tern. Hak hvidløg fint. Skær lime i både. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 1 cm tykke strimler.

Varm en smule olie* i en stor pande ved høj varme. Steg kylling i 3-4 min, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt broccoli, tomat og hvidløg, og steg videre i 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min.

Hak koriander med stilk groft (gem lidt til anretning).

Tilsæt koriander. Krydr med salt* og peber*.

Anret ris med kylling og grøntsager i skåle. Drys korianderblade ud over retten, og server med limebåde.