Skip to main content
Kyllingesalat

Kyllingesalat

med hvidløgscroutoner & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)

Denne fyldige salat byder på saftig kylling på en seng af sprød salat toppet med spejlæg og knasende hvidløgscroutoner. Serveres med en skarp sennepsdressing til at binde det hele sammen med.

Tags:
Proteinrig
Nem
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

12 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Sennep, Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Blandet salat

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)2612 kJ
Kalorier (kcal)624 kcal
Fedt28.7 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat41.8 g
Sukker10.7 g
Kostfibre5.8 g
Protein49.4 g
Kolesterol0.2 mg
Salt1.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær brød i små stykker. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.

Bag hvidløgscroutoner
2

Fordel brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Vend med hvidløg, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk I 4 stk] i 3-4 min, eller indtil æggeblommen er let stivnet, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland salat
5

Skær kylling i skiver. Bland sennep, mayonnaise, vand* [1 spsk I 2 spsk], halvdelen af revet ost og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend salat og gulerod i skålen.

Server
6

Anret salat, hvidløgscroutoner og kylling i dybe tallerkener. Top med spejlæg. Drys med resterende revet ost.