topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingefajita

Kyllingefajita

med bønner & tomatsalsa

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag fra krydderiet Sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

2 stk

Tomat

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Sorte bønner

5 g

Tex-Mex

300 g

Kyllingebryststrimler

½ stk

Rødløg

½ stk

Rød chili

20 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)729 kcal
Energi (kJ)3052 kJ
Fedt16.21 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat81.48 g
Sukker9.2 g
Protein58.02 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft. Skyl sorte bønner under koldt vand* i en si.

Mariner kylling
2

Vend kylling med Tex-Mex og en smule olivenolie* i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm bønner
4

Kom sorte bønner og sriracha i en skål, og mos groft med en gaffel. Overfør til en stegepande, tilsæt en smule olivenolie*, og varm op i 2-4 min.

Bland tomatsalsa
5

Bland tomat, rødløg, chili, et nip sukker*, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og resterende koriander i en anden skål, og smag til med salt* og peber*. Varm tortillabrød i 10 sek på en tør pande eller i mikrobølgeovn.

Server
6

Fyld tortillabrød med bønner, kylling og tomatsalsa. Top med korianderfraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image