Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag fra krydderiet Sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
2 stk
Tomat
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Sorte bønner
5 g
Tex-Mex
300 g
Kyllingebryststrimler
½ stk
Rødløg
½ stk
Rød chili
20 g
Sriracha
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
efter behov
Sukker (trin 5)
Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft. Skyl sorte bønner under koldt vand* i en si.
Vend kylling med Tex-Mex og en smule olivenolie* i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Kom sorte bønner og sriracha i en skål, og mos groft med en gaffel. Overfør til en stegepande, tilsæt en smule olivenolie*, og varm op i 2-4 min.
Bland tomat, rødløg, chili, et nip sukker*, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og resterende koriander i en anden skål, og smag til med salt* og peber*. Varm tortillabrød i 10 sek på en tør pande eller i mikrobølgeovn.
Fyld tortillabrød med bønner, kylling og tomatsalsa. Top med korianderfraiche.