HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingefajita
topBanner
Kyllingefajita

Kyllingefajita

med bønner & tomatsalsa

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag fra krydderiet Sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

2 stk

Tomat

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Sorte bønner

5 g

Tex-Mex

300 g

Kyllingebryst, strimler

½ stk

Rødløg

½ stk

Chili

20 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)729.34 kcal
Energi (kJ)3051.5583 kJ
Fedt16.2099 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat81.483 g
Sukker9.2 g
Protein58.015 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft. Skyl sorte bønner under koldt vand* i en si.

2

Vend kylling med Tex-Mex og en smule olivenolie* i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Kom sorte bønner og sriracha i en skål, og mos groft med en gaffel. Overfør til en stegepande, tilsæt en smule olivenolie*, og varm op i 2-4 min.

5

Bland tomat, rødløg, chili, et nip sukker*, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og resterende koriander i en anden skål, og smag til med salt* og peber*. Varm tortillabrød i 10 sek på en tør pande eller i mikrobølgeovn.

6

Fyld tortillabrød med bønner, kylling og tomatsalsa. Top med korianderfraiche.