HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingefajita
topBanner
Kyllingefajita

Kyllingefajita

med sorte bønner & tomatsalsa

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag fra krydderiet Sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

2 stk

Tomat

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Sorte bønner

½ stk

Rødløg

½ stk

Chili

20 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

300 g

Strimlet kyllingelårfilet, taco-marineret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)767 kcal
Energi (kJ)3210 kJ
Fedt23.1 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat85.16 g
Sukker9 g
Protein48.77 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft. Skyl bønner under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Kom bønner og sriracha i en skål, og mos groft med en gaffel.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Tilsæt bønner, og varm op i 2-4 min.

5

Bland tomat, rødløg, chili, et nip sukker*, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og resterende koriander i en anden skål, og smag til med salt* og peber*. Varm tortillabrød i 10 sek på en tør pande eller i mikrobølgeovn.

6

Fyld tortillabrød med bønner, kylling og tomatsalsa. Top med fraiche.