I aften frister vi med krydret kylling, som først brunes på panden med Panamad, og derefter bages gylden i ovnen. Kyllingen får selskab i ovnen af sprøde kartofler og rødbede. Skønt tilbehør er en frisk kålsalat med æble og persille og cremet citrondressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Rødbede
1 stk
Citron
4 g
Panamad
500 g
Kartofler
8 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
280 g
Kyllingebryst
150 g
Spidskål, skåret
150 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Æble
1 stk
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og rødbede uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, krydr kylling med salt og Panamad.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør kylling til bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt, når rodfrugterne har 12 min tilbage.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, halver citron.
Hak persille fint.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland spidskål, persille, æble og salt i en mellemstor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Bland fraiche, citronsaft, Hello Sunrise og et nip salt og peber i en lille skål.
Skær kylling i tynde skiver.
Anret rodfrugter, kylling og kålsalat på tallerkener.
Server med citrondressing.