Skip to main content
Krydret kyllingebryst
Krydret kyllingebryst

Krydret kyllingebryst

med sprød kålsalat og citrondressing

I aften frister vi med krydret kylling, som først brunes på panden med Panamad, og derefter bages gylden i ovnen. Kyllingen får selskab i ovnen af sprøde kartofler og rødbede. Skønt tilbehør er en frisk kålsalat med æble og persille og cremet citrondressing.

Tags:
Hvedefri
Under 650 kcal
Allergener:
Selleri
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Rødbede

1 stk

Citron

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

8 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

280 g

Kyllingebryst

150 g

Spidskål, skåret

150 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Æble

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2499 kJ
Kalorier (kcal)597 kcal
Fedt14.4 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat73.8 g
Sukker24.4 g
Kostfibre14.4 g
Protein48.2 g
Salt4 g
Potassium1150 mg
Calcium2.2 mg
Iron1.6 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered kylling
2

Imens, krydr kylling med salt og Panamad.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Bag kylling
3

Overfør kylling til bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt, når rodfrugterne har 12 min tilbage.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
4

Imens, halver citron.

Hak persille fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland spidskål, persille, æble og salt i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav citrondressing
5

Bland fraiche, citronsaft, Hello Sunrise og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret rodfrugter, kylling og kålsalat på tallerkener.

Server med citrondressing.