Koreansk inspireret 'fish and chips'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspireret 'fish and chips'

Koreansk inspireret 'fish and chips'

med syltet salat og koreansk BBQ-mayonnaise

Fish and chips smager altid fantastisk, og i aften giver vi fisken en spændende twist ved at panere den i koreansk BBQ-sauce. Spændende tilbehør er syltet gulerod og kål med chili og cremet koreansk BBQ-mayonnaise. Så er det skønne måltid klar til at blive nydt.

Tags:
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Fisk
Sulfitter
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder Soja, Sesam)

150 g

Spidskål, skåret

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til mel

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3146 kJ
Kalorier (kcal)752 kcal
Fedt30.6 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker14 g
Protein43.2 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Sylt grøntsager
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en mellemstor skål.

Vend gulerod og spidskål i skålen, og stil til side.

Paner fisk
3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg og halvdelen af BBQ-sauce sammen i en anden dyb tallerken.Kom panko i en tredje dyb tallerken. Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav koreansk BBQ-mayo
5

Bland mayonnaise og resterende BBQ-sauce i en lille skål.

Hæld lage fra grøntsager.

Vend chiliflager, olivenolie og et nip peber i skålen med grøntsager lige inden servering.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret fisk, kartofler og grøntsager på tallerkener.

Server med BBQ-mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image