
Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 pose
Mynte
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket oksekød
8 g
Panamad
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Tomat
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Bredbladet persille
20 g
Tranebær
1 stk
Appelsin
75 g
Fraiche
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Æg
2.5 dl
Vand

Bring en kedel vand* i kog. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand* [2 dl til 2 pers. | 4 dl til 4 pers.] til skålen, dæk til med et låg, og stil til side.

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), mynte, æg*, panko, salt*, peber* og hvidløg. Rul farsen til koftaer (ca. 6 cm lange og 2,5 cm tykke). Der skal laves 3 koftaer pr. person.

Opvarm en smule olie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min, eller indtil de er har taget farve og er gennemstegte.

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skræl appelsin, og fjern den hvide hinde. Skær appelsin ud i 1 cm tern. Bland tomat, agurk og appelsin til couscousen i en skål.

Bland fraiche, citronsaft, salt* og peber* i en lille skål.

Anret appelsintabbouleh på tallerkener. Top med koftaer og dressing.