Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket oksekød
8 g
Panamad
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Tomat
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Appelsin
75 g
Fraiche
1 stk
Citron
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Tranebær
150 g
Couscous
1 pose
Mynte
1 stk
Æg
3 dl
Vand
Bring en kedel vand* i kog. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand*, og dæk til med et låg. Stil til side.
Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), mynte, æg*, panko, hvidløg og et nip salt* i en skål. Rul fars til koftaer (6 cm x 2,5 cm). Der skal laves 3 koftaer pr. person.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min.
Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skræl appelsin, og skær i 1 cm tern. Tilsæt tomat, agurk, persille og appelsin til skålen med couscous, og rør sammen.
Bland fraiche, citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et nip salt* og peber* i en skål.
Anret appelsintabouleh på tallerkener, og top med koftaer. Server med citrondressing.