Skip to main content
Kofta

Kofta

med appelsintabouleh & citrondressing

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket oksekød

8 g

Panamad

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Appelsin

75 g

Fraiche

1 stk

Citron

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Tranebær

150 g

Couscous

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

3 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)303.5 kcal
Energi (kJ)1269.6 kJ
Fedt15.1 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat14.5 g
Sukker1.3 g
Kostfibre0.5 g
Protein29.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Lav couscous
1

Bring en kedel vand* i kog. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand*, og dæk til med et låg. Stil til side.

Bland fars
2

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), mynte, æg*, panko, hvidløg og et nip salt* i en skål. Rul fars til koftaer (6 cm x 2,5 cm). Der skal laves 3 koftaer pr. person.

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min.

Forbered tabouleh
4

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skræl appelsin, og skær i 1 cm tern. Tilsæt tomat, agurk, persille og appelsin til skålen med couscous, og rør sammen.

Bland dressing
5

Bland fraiche, citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret appelsintabouleh på tallerkener, og top med koftaer. Server med citrondressing.