Skip to main content
Pizzasnegle med chorizo til børnemadpakken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizzasnegle med chorizo til børnemadpakken

Pizzasnegle med chorizo til børnemadpakken

10 stk | med gouda og majs

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 10 stk. Pizzasnegle er altid et hit hos børn (og voksne), og er nemme at forberede i forvejen, så de blot skal hives op af fryseren og varmes, inden de kan nydes eller kommes med på madpakken. Disse skønne snegle er med tomatsauce, revet gouda, chorizo og majs.

Allergener:
Gluten
Hvede
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

120 g

Chorizo, ternet

100 g

Revet gouda

1 g

Majs

35 g

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3819 kJ
Kalorier (kcal)913 kcal
Fedt34.5 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat106.1 g
Sukker11.4 g
Kostfibre1.4 g
Protein45.4 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Lav tomatsauce
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Bland tomatpuré, sukker, vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Forbered pizzasnegle
2

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter. 

Hæld væde fra majs.

Top pizzadej med et tyndt lag tomatsauce, revet gouda, chorizo og majs.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Bag pizzasnegle
3

Rul dejen sammen til en stram pølse, og skær ud i 10 snegle.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og tryk dem let sammen med hånden.

Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

Server
4

Når pizzasnegle er afkølet, er de klar til at komme i madpakken.

TIP: Pizzasneglene kan fryses ned og genopvarmes, når de skal bruges.