HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKartoffelsalat
topBanner
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

med bacon, bagt majs, sennepsdressing & netmelon

Børnevenlig

Prøv en super simpel opskrift på cremet kartoffelsalat med lidt ekstra af det hele! Saml familien og sæt tænderne i denne hjemmelavede herlighed med bagt majs, radiser og vidunderligt sprød bacon smagsat med purløg og sennep. Til dessert får du forfriskende melon, perfekt til at fejre sommeren med!

Allergener:sennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12 g

Sennep

(Indeholdersennep)

140 g

Nye kartofler

2 stk

Majskolbe

Radiser

Spinat

Purløg

Cantaloupemelon

Bacon, tern

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1163.905 kJ
Kalorier (kcal)278.18 kcal
Fedt22.55 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat1.873 g
Sukker1.2 g
Protein16.809 g
Salt1.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand*. Kog nye kartofler i 15 min. Hæld vand fra, og læg kartofler tilbage i gryden. Krydr med salt* og peber*, og stil til side. Skær kerner af majskolbe. 

2

Opvarm en pande ved middelhøj varme. Steg majskerner i 5 min, eller indtil let forkullet.

3

Skær radiser i små tern. Hak spinat groft. Hak purløg fint. Halver netmelon, skrab kerner ud, og skær i 4-5 cm både. Skær kartofler i 2 cm tern.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 7-10 min. Hak ½ bacon groft. Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil blommen er let stivnet.

5

Bland purløg, sennep og fraiche i en skål. Tilsæt kartofler, majs, radiser, spinat og hakket bacon.

6

Anret kartoffelsalat på tallerkener, og top med spejlæg og resterende bacon. Server med melonbåde.