
Kartoffelsalat
med bacon, bagt majs, sennepsdressing & netmelon
Prøv en super simpel opskrift på cremet kartoffelsalat med lidt ekstra af det hele! Saml familien og sæt tænderne i denne hjemmelavede herlighed med bagt majs, radiser og vidunderligt sprød bacon smagsat med purløg og sennep. Til dessert får du forfriskende melon, perfekt til at fejre sommeren med!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
400 g
Nye kartofler
1 stk
Majskolbe
150 g
Radiser
60 g
Spinat
1 pose
Purløg
250 g
Cantaloupemelon
140 g
Bacon, tern
150 g
Fraiche
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 stk
Æg
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand*. Kog nye kartofler i 15 min. Hæld vand fra, og læg kartofler tilbage i gryden. Krydr med salt* og peber*, og stil til side. Skær kerner af majskolbe.
Opvarm en pande ved middelhøj varme. Steg majskerner i 5 min, eller indtil let forkullet.
Skær radiser i små tern. Hak spinat groft. Hak purløg fint. Halver netmelon, skrab kerner ud, og skær i 4-5 cm både. Skær kartofler i 2 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 7-10 min. Hak ½ bacon groft. Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil blommen er let stivnet.
Bland purløg, sennep og fraiche i en skål. Tilsæt kartofler, majs, radiser, spinat og hakket bacon.
Anret kartoffelsalat på tallerkener, og top med spejlæg og resterende bacon. Server med melonbåde.