Kartoffelsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

med bacon, bagt majs, sennepsdressing & netmelon

Prøv en super simpel opskrift på cremet kartoffelsalat med lidt ekstra af det hele! Saml familien og sæt tænderne i denne hjemmelavede herlighed med bagt majs, radiser og vidunderligt sprød bacon smagsat med purløg og sennep. Til dessert får du forfriskende melon, perfekt til at fejre sommeren med!

Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

400 g

Nye kartofler

1 stk

Majskolbe

150 g

Radiser

60 g

Spinat

1 pose

Purløg

250 g

Cantaloupemelon

140 g

Bacon, tern

150 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)278 kcal
Energi (kJ)1164 kJ
Fedt22.55 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat1.87 g
Sukker1.2 g
Protein16.81 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Kog nye kartofler
1

Bring en gryde med letsaltet vand*. Kog nye kartofler i 15 min. Hæld vand fra, og læg kartofler tilbage i gryden. Krydr med salt* og peber*, og stil til side. Skær kerner af majskolbe. 

Steg majs
2

Opvarm en pande ved middelhøj varme. Steg majskerner i 5 min, eller indtil let forkullet.

Forbered råvarer
3

Skær radiser i små tern. Hak spinat groft. Hak purløg fint. Halver netmelon, skrab kerner ud, og skær i 4-5 cm både. Skær kartofler i 2 cm tern.

Steg bacon & æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 7-10 min. Hak ½ bacon groft. Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil blommen er let stivnet.

Lav kartoffelsalat
5

Bland purløg, sennep og fraiche i en skål. Tilsæt kartofler, majs, radiser, spinat og hakket bacon.

Server
6

Anret kartoffelsalat på tallerkener, og top med spejlæg og resterende bacon. Server med melonbåde.


Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image