
Lyst til chewy udon-nudler med krydret, aromatisk svinekød? Her får du en hurtig nudelsalat med sprøde grøntsager og svinekød vendt i teriyakisauce. Et måltid med et væld af levende smage, som er klar på under 20 min!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svineschnitzel
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
150 g
Snittet kålsalat
½ stk
Agurk
1 stk
Salat
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
5 g
Ingefærpasta
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Mynte
8 ml
Sriracha
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Skær kød i tynde skiver, og vend med teriyakisauce i en mellemstor skål.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, skær roden af salat, og hak groft.
Skær agurk i tynde stave.
Pluk mynteblade, og riv i grove stykker.
Halver citrusfrugt.

Kog nudler i 1 min, eller indtil varme, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Bland sesamolie, ingefærpasta, mynte, et skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend nudler, blandet salat, salat og agurk i skålen med dressing.

Anret nudelsalat i skåle.
Top med svinekød.
Dryp med sriracha.
TIP: Undlad sriracha, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.