topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kylling korma

Indisk kylling korma

med cashewnødderis og sød abrikoschutney

Kylling korma er en mild indisk karryret med kylling, cremet sauce og masser af dejlige krydderier. Vores variant serveres med sprøde cashewnødderis, sød abrikoschutney, urteyoghurt og stegte grønne bønner og tomat.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Nødder
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

1 pose

Mynte & koriander

75 g

Grønne bønner

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

300 g

Kyllingebryststrimler

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Mild Mahal

200 ml

Kokosmælk

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3798 kJ
Kalorier (kcal)908 kcal
Fedt39.5 g
Mættet fedt24 g
Kulhydrat84.8 g
Sukker19.5 g
Protein49.3 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Hak cashewnødder groft.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak mynte og koriander fint. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær ender af grønne bønner [1/2 pose, 2P], og hak groft. 

Skær tomat i 1 cm tern.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner og halvdelen af hvidløg i 2 min. 

Tilsæt tomat og et skvæt vand, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bønnerne og tomaterne er møre.

Krydr med salt og peber, og overfør til en skål med låg.

Steg kylling
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg løg og kylling i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt karrypasta, Mild Mahal og resterende hvidløg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav korma
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt kokosmælk, kyllingebouillon, et stort skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Imens, bland yoghurt, mynte, koriander og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret ris og kylling i skåle.

Top med abrikoschutney og urteyoghurt. 

Server med tomat og grønne bønner.