Skip to main content
Hurtig TexMex-plantefarspasta
Hurtig TexMex-plantefarspasta

Hurtig TexMex-plantefarspasta

med cheddarost og tortillachip-crisp

Denne lynhurtige, mexicansk-inspirede pastaret er indbegrebet af summende krydderier og livlige ingredienser! Vores krydrede plantefars og aromatiske toppings giver dig nemlig en fiesta af smag, med både cheddarost og tortillachips.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Soja
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Majs

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

195 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

37.5 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til vegetarprotein

½ tsk

Sukker til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4476 kJ
Kalorier (kcal)1070 kcal
Fedt51.1 g
Mættet fedt24.7 g
Kulhydrat107.8 g
Sukker20.7 g
Kostfibre14.4 g
Protein41.5 g
Salt5 g
Potassium57.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg plantefars
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hæld væde fra majs.

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med løg og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt Ay Cajun-ba og Tex-Mex, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, sukker, majs, madlavningsfløde og pastavand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt pasta, vend sammen, og fjern fra varmen.

Snit forårsløg fint.

Knus tortillachips let (i pakken) med en kagerulle. 

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med cheddar/gouda, forårsløg, tortillachips og chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.