Denne lynhurtige, mexicansk-inspirede pastaret er indbegrebet af summende krydderier og livlige ingredienser! Vores krydrede plantefars og aromatiske toppings giver dig nemlig en fiesta af smag, med både cheddarost og tortillachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Majs
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
195 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
1 stk
Løg
1 stk
Forårsløg
37.5 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
½ g
Chiliflager
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til vegetarprotein
½ tsk
Sukker til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hæld væde fra majs.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med løg og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Ay Cajun-ba og Tex-Mex, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, sukker, majs, madlavningsfløde og pastavand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, vend sammen, og fjern fra varmen.
Snit forårsløg fint.
Knus tortillachips let (i pakken) med en kagerulle.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med cheddar/gouda, forårsløg, tortillachips og chiliflager.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.