Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Hurtig chorizo- og harissaspaghetti er din redning. Denne lækre pastaret er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 g
Spaghetti
120 g
Chorizo, ternet
4 g
Harissa-krydderi
4 g
Kyllingebouillon
1 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
60 g
Spinat
1 g
Mozzarella
10 g
Pinjekerner
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
1 tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Smør til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg chorizo i 4-6 min, eller indtil gennemstegt.
Skyl spinat.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.
Hak basilikum groft.
Tilsæt harissa-krydderi, kyllingebouillon, hakkede tomater, pastavand, sukker og smør til stegepanden med chorizo, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt spaghetti, spinat og et nip salt og peber, og vend sammen.
Anret pasta i skåle.
Top med mozzarella, pinjekerner og basilikum.