Skip to main content
Hurtig chorizo- og harissaspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig chorizo- og harissaspaghetti

Hurtig chorizo- og harissaspaghetti

med frisk mozzarella, spinat og pinjekerner

Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Hurtig chorizo- og harissaspaghetti er din redning. Denne lækre pastaret er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Spaghetti

120 g

Chorizo, ternet

4 g

Harissa-krydderi

4 g

Kyllingebouillon

1 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

60 g

Spinat

1 g

Mozzarella

10 g

Pinjekerner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3823 kJ
Kalorier (kcal)914 kcal
Fedt44.4 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat84.8 g
Sukker17.3 g
Kostfibre7.8 g
Protein41.1 g
Salt5.5 g
Calcium1.5 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg chorizo
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg chorizo i 4-6 min, eller indtil gennemstegt.

Skyl spinat.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Hak basilikum groft.

Lav sauce
3

Tilsæt harissa-krydderi, kyllingebouillon, hakkede tomater, pastavand, sukker og smør til stegepanden med chorizo, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spaghetti, spinat og et nip salt og peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i skåle.

Top med mozzarella, pinjekerner og basilikum.