Skip to main content
Hurtig 'alfredo' kyllingespaghetti
Hurtig 'alfredo' kyllingespaghetti

Hurtig 'alfredo' kyllingespaghetti

med cremet ostesauce og grønkål

Når du har lyst til en lynhurtig omgang aftensmad, som stadig er fyldig og fuld af smag, så kommer vores Hurtige 'alfredo' kyllingespaghetti dig til undsætning! Vi vender vores 'al dente'-kogte spaghetti i en cremet flødesauce med kylling, hvidløg, grønkål og smør, og topper til sidst med ristede løg og finrevet ost.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

300 g

Kyllingebryststrimler

100 g

Grønkål, skåret

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Middelhavsdrøm

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Løg

1 stk

Ristede løg

(Indeholder: Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Smør til pasta

¼ tsk

Salt til pasta

Næringsindhold

Energi (kJ)4180 kJ
Kalorier (kcal)999 kcal
Fedt48.4 g
Mættet fedt27.4 g
Kulhydrat85.5 g
Sukker11.3 g
Kostfibre6.1 g
Protein56.6 g
Salt3.5 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.2 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hak løg og hvidløg fint.

Steg kylling, løg og hvidløg med salt, Middelhavsdrøm og et stort nip peber i 2-3 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt grønkål, kyllingebouillon, salt, madlavningsfløde og pastavand, og kog i 4-5 min, indtil grønkål er faldet sammen.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt pasta, smør, halvdelen af finrevet ost, salt og et nip peber til saucen, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med ristede løg og resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image