
Dette mexicansk-inspirerede måltid er indbegrebet af summende smage og livlige ingredienser! Vores kylling glaseret med hvidløg, ketchup, sojasauce og honning giver dig en fiesta af smag, som går i perfekt spænd med både avocadosalsaen med stegte majs og de bagte koriander-kartofler- og gulerødder.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Honning
2 stk
Hvidløgsfed
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
150 g
Majs
125 g
Cherrytomater
1 stk
Avocado
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Koriander
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
400 g
Små kartofler
1 stk
Gulerod
280 g
Kyllingebryst
½ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Ketchup til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler (uskrællet), og skær gulerod i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Overfør til en mellemstor skål.
Halver citrusfrugt.
Halver cherrytomater.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.
Bland avocado, tomat, et nip salt og et skvæt citrusfrugtsaft i skålen med majs.
Hak koriander groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt ketchup, sojasauce og honning, og steg videre i 1-2 min, eller indtil karamelliseret.
Vend kartofler og gulerod med koriander lige inden servering.
Anret kylling, kartofler, gulerod og avocadosalsa på tallerkener.
Server med fraiche.