Leder du efter en hurtig og nem aftensmad? Så kan vi anbefale denne poke bowl med lækker tun rørt med srirachamayonnaise, luftige jasminris, friske grøntsager og en aromatisk ponzudressing. Som prikken over i'et toppes vores bowl med saltede, sprøde peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Forårsløg
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
150 g
Spidskål, skåret
10 g
Ingefærpasta
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
1 stk
Agurk
1 stk
Avocado
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
30 ml
Ponzudressing
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til slaw
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hæld væde fra tun.
Snit forårsløg fint.
Bland tun, forårsløg, srirachamayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Bland spidskål, ingefærpasta, sesamolie, sesamfrø og salt i en mellemstor skål.
Hak agurk groft.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Knus peanuts (i pakken) med en kagerulle eller kødhammer.
Bland ponzudressing, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret ris, tun, agurk, avocado og ingefærslaw i skåle.
Dryp med ponzudressing.
Top med peanuts.