Hawaiiansk tun- og avocadobowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hawaiiansk tun- og avocadobowl

Hawaiiansk tun- og avocadobowl

med ingefærslaw og ponzudressing

Leder du efter en hurtig og nem aftensmad? Så kan vi anbefale denne poke bowl med lækker tun rørt med srirachamayonnaise, luftige jasminris, friske grøntsager og en aromatisk ponzudressing. Som prikken over i'et toppes vores bowl med saltede, sprøde peanuts.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sesam
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder Fisk)

1 stk

Forårsløg

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

150 g

Spidskål, skåret

10 g

Ingefærpasta

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder Sesam)

1 stk

Agurk

1 stk

Avocado

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

30 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til slaw

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3570 kJ
Kalorier (kcal)853 kcal
Fedt48.7 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat71.7 g
Sukker7.1 g
Protein25.7 g
Salt5.2 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered tun
2

Imens, hæld væde fra tun.

Snit forårsløg fint.

Bland tun, forårsløg, srirachamayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav ingefærslaw
3

Bland spidskål, ingefærpasta, sesamolie, sesamfrø og salt i en mellemstor skål.

Forbered råvarer
4

Hak agurk groft.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Knus peanuts (i pakken) med en kagerulle eller kødhammer.

Lav ponzudressing
5

Bland ponzudressing, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret ris, tun, agurk, avocado og ingefærslaw i skåle.

Dryp med ponzudressing.

Top med peanuts. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image