Skip to main content
Gyldenstegte fiskefrikadeller og remoulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte fiskefrikadeller og remoulade

Gyldenstegte fiskefrikadeller og remoulade

med rodfrugtefritter og grøn bønnesalat

Lyst til hjemmelavede fiskefrikadeller? Vores kullerfiskefrikadeller med purløg og citronpeber er fuld af friske og lækre smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd dine fiskefrikadeller med en sprød bønnesalat, remoulade og rodfrugtefritter.

Tags:
Under 650 kcal
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Pesce
Gluten
Hvede
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

250 g

Kuller

2 g

Citronpeber

1 stk

Purløg

25 g

Rasp

20 g

Solsikkefrø

1 stk

Citron

75 g

Remoulade

75 g

Grønne bønner

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 stk

Æg til fiskefrikadeller

1 spsk

Mel til fiskefrikadeller

¼ tsk

Salt til fiskefrikadeller

½ spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2539 kJ
Kalorier (kcal)607 kcal
Fedt23.8 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat54.6 g
Sukker25.3 g
Kostfibre15.6 g
Protein42.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod, rødbede og pastinak (uskrællet) i 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær ender af grønne bønner.

Skyl blandet salat.

Skær citron i både.

Lav fiskefars
3

Hak purløg fint.

Hak fisk fint på et andet skærebræt.

Bland fisk, purløg, citronpeber, æg, hvedemel, rasp, salt og et nip peber i en stor skål.

Form fars til fiskefrikadeller (2-3 pr. person).

TIP: Pas på med at lave fiskefrikadellerne for flade, så har de svært ved at hænge sammen. 

Steg fiskefrikadeller
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner i 2-3 min, og overfør til en mellemstor skål.

Steg fiskefrikadeller i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og  gennemstegte.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
5

Bland blandet salat, olivenolie, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i skålen med grønne bønner.

Server
6

Anret fiskefrikadeller, fritter og salat på tallerkener.

Top salat med solsikkekerner.

Server med remoulade og resterende citronbåde.