Lyst til hjemmelavede fiskefrikadeller? Vores Kullerfiskefrikadeller med purløg og remoulade er fuld af friske og lækre smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd fiskefrikadeller med sprød salat og rodfrugtefritter i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
2 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
2 g
Citronpeber
1 pose
Purløg
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Æble
30 g
Spinat
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 stk
Citron
75 g
Remoulade
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til fiskefrikadeller
1 stk
Æg til fiskefrikadeller
1 spsk
Mel til fiskefrikadeller
½ spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod, rødbede og pastinak (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Bland spinat, æble, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak purløg fint.
Hak fisk fint på et andet skærebræt.
Bland fisk, purløg, citronpeber, æg, hvedemel, rasp, salt og et nip peber i en stor skål.
Form fars til fiskefrikadeller (2-3 pr. person).
TIP: Pas på med at lave fiskefrikadellerne for flade, så har de svært ved at hænge sammen.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg fiskefrikadeller i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Imens, skær citron i både.
Anret fiskefrikadeller, fritter og salat på tallerkener.
Server med remoulade og citronbåde.