Lyst til hjemmelavede fiskefrikadeller? Vores kullerfiskefrikadeller med purløg og citronpeber er fuld af friske og lækre smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd dine fiskefrikadeller med en sprød bønnesalat, remoulade og rodfrugtefritter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
2 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
250 g
Kuller
2 g
Citronpeber
1 stk
Purløg
25 g
Rasp
20 g
Solsikkefrø
1 stk
Citron
75 g
Remoulade
75 g
Grønne bønner
60 g
Blandet salat
½ tsk
Salt til grøntsager
1 stk
Æg til fiskefrikadeller
1 spsk
Mel til fiskefrikadeller
¼ tsk
Salt til fiskefrikadeller
½ spsk
Olie til stegning
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod, rødbede og pastinak (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær ender af grønne bønner.
Skyl blandet salat.
Skær citron i både.
Hak purløg fint.
Hak fisk fint på et andet skærebræt.
Bland fisk, purløg, citronpeber, æg, hvedemel, rasp, salt og et nip peber i en stor skål.
Form fars til fiskefrikadeller (2-3 pr. person).
TIP: Pas på med at lave fiskefrikadellerne for flade, så har de svært ved at hænge sammen.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner i 2-3 min, og overfør til en mellemstor skål.
Steg fiskefrikadeller i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Bland blandet salat, olivenolie, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i skålen med grønne bønner.
Anret fiskefrikadeller, fritter og salat på tallerkener.
Top salat med solsikkekerner.
Server med remoulade og resterende citronbåde.