Skip to main content
Glaseret svinekøds-'banh mi'

Glaseret svinekøds-'banh mi'

med limesyltet gulerod og frisk mynte

4.2
(129)

Opdag Asiens farverige og varierede smage med vores Bahn mi-baguette med glaseret gris. Vi serverer denne klassiske vietnamesiske sandwich med hjemmelavede fritter og en fantastisk salat spækket med urter og syltede grøntsager.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

2 stk

Gulerod

1 stk

Mynte & koriander

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Sukker til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)4601 kJ
Kalorier (kcal)1100 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat128.6 g
Sukker16.4 g
Kostfibre12.9 g
Protein44.2 g
Salt8.6 g
Potassium1150 mg
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Placer brød direkte på risten, og bag i 7-8 min.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Sylt gulerod
2

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Snit forårsløg fint.

Halver lime.

Bland limesaft, sukker, salt, gulerod og forårsløg i en stor skål, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered råvarer
3

Hak mynte og koriander fint.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Steg kød
4

Imens, skær svinemørbrad i skiver (4 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Ginger Ninja.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt sojasauce og sukker, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er klistret og glaseret.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Imens, vend mynte, koriander og agurk i skålen med gulerod.

Server
6

Del brød på langs, og smør med en smule srirachamayonnaise.

Fyld med svinemørbrad og en smule gulerodsalat.

Server med fritter og resterende srirachamayonnaise og gulerodssalat.