topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Glaseret svinekøds-'banh mi'

Glaseret svinekøds-'banh mi'

med limesyltet gulerod og frisk mynte

Opdag Asiens farverige og varierede smage med vores Bahn mi-baguette med glaseret gris. Vi serverer denne klassiske vietnamesiske sandwich med hjemmelavede fritter og en fantastisk salat spækket med urter og syltede grøntsager.

Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Gulerod

1 pose

Mynte & koriander

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Kartofler

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til hvidløgsolie

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4544 kJ
Kalorier (kcal)1086 kcal
Fedt54.7 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat110.1 g
Sukker22.7 g
Protein42.1 g
Salt8.6 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Placer brød direkte på risten, og bag i 7-8 min.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Sylt gulerod
2

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Snit forårsløg fint.

Halver lime.

Bland limesaft, sukker, salt, gulerod og forårsløg i en stor skål, og stil til side.

Hæld marinade fra inden servering.

Forbered råvarer
3

Hak mynte og koriander fint.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Steg kød
4

Imens, skær svinemørbrad i skiver (4 pr. person), og krydr med Ginger Ninja.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt sojasauce og sukker, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er klistret og glaseret.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Imens, vend mynte, koriander og agurk i skålen med gulerod.

Server
6

Del brød på langs, og smør med en smule srirachamayonnaise.

Fyld med svinemørbrad og en smule gulerodsalat.

Server med fritter og resterende srirachamayonnaise og gulerodssalat.