Skip to main content
Chu Chi: Thai-style red curry salmon

Chu Chi: Thai-style red curry salmon

with jasmine rice and fresh herbs

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

60 g

Rød karrypasta

30 g

Fish sauce

(Indeholder: Soja, Fisk)

20 ml

Sojasauce med lavt saltindhold

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)

1 stk

Koriander

1 stk

Thaibasilikum

1 stk

Citrusfrugt

2 tsk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til sauce

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)3757 kJ
Kalorier (kcal)898 kcal
Fedt45.9 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat85.1 g
Sukker10.9 g
Protein41.8 g
Salt8.7 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6