HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Svinemørbrad
topBanner
Cremet svinemørbrad

Cremet svinemørbrad

med kogte kartofler og tyttebærsyltetøj

Her har vi sat sammen en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som først steges, og derefter vendes sammen med en skøn sauce med champignon og fløde. Klassisk tilbehør er kogte kartofler, agurk og tyttebærsyltetøj.

Tags:Under 650 kcalHurtigHvedefriBørnevenligProteinrig
Allergener:Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

400 g

Små kartofler

200 g

Champignon

1 stk

Agurk

250 g

Svinemørbrad

1 pose

Bredbladet persille

100 g

Brun Sovs

(IndeholderMælk)

50 g

Tyttebærsyltetøj

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)509 kcal
Energi (kJ)2131 kJ
Fedt16.54 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat51.31 g
Sukker15 g
Protein34.97 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt og peber. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

2

Hak svampe groft. Skær agurk i tynde skiver. Krydr agurk med et nip salt og peber i en skål.

3

Skær svinemørbrad i skiver ( 3 pr. person), og krydr med et nip salt og peber. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

4

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande. Steg svampe i 4-5 min, eller indtil gyldne. Tilsæt brun sauce, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [¼ tsk | ½ tsk] og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet. TIP: TIlsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

5

Tilsæt svinemørbrad, og vend sammen. Smag til med salt og peber.

6

Anret kartofler, svinemørbrad og agurk på tallerkener. Top med svampesauce og persille. Server med tyttebærsyltetøj.