topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med stegt portobello og frisk basilikum

Prosciutto er det italienske ord for skinke. Vi kalder den også for parmaskinke, og den bliver ofte brugt uden tilberedning til tapas. I aften har vi dog valgt at bruge den i en skøn pastaret, både blandet sammen med portobello, spinat og basilikum - og som topping.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Skalotteløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)792 kcal
Energi (kJ)3315 kJ
Fedt24.69 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat105.31 g
Sukker12 g
Protein35.33 g
Salt2.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær svampe i tynde skiver. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Hak prosciutto groft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg prosciutto
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 2-3 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav sauce
4

Tilsæt skalotteløg, svampe, zucchini, hvidløg og et nip salt* til samme stegepande, og steg i 4-5 min. Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde og halvdelen af basilikum, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af prosciutto til stegepanden, og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende prosciutto. Drys med finrevet ost og resterende basilikum.