HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Prosciuttopasta
topBanner
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med stegt portobello og frisk basilikum

Prosciutto er det italienske ord for skinke. Vi kalder den også for parmaskinke, og den bliver ofte brugt uden tilberedning til tapas. I aften har vi dog valgt at bruge den i en skøn pastaret, både blandet sammen med portobello, spinat og basilikum - og som topping.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

60 g

Spinat

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Skalotteløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

270 g

Pasta

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

110 g

Zucchini

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)792 kcal
Energi (kJ)3315 kJ
Fedt24.69 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat105.31 g
Sukker12 g
Protein35.33 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær portobello i tynde skiver. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Hak prosciutto groft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern.

2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 2-3 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg, portobello, zucchini, hvidløg og et nip salt* i 4-5 min. Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde og halvdelen af basilikum, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af prosciutto til stegepanden, og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende prosciutto og finrevet ost. Drys med resterende basilikum.