topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med portobello, sennep & pangrattato

Der er meget at elske ved denne pastaret; den cremede sauce med svampe og grøntsager, der er smagt til med citron, hvidløg og sennep, samt sprød pangrattato. Men først og fremmest giver smagene, og den korte tid retten tager at tilberede, glæde i hverdagen, og det er et uovertruffen resultat.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:mælkglutensojaselleriægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødløg

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

150 g

Portobello

250 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 stk

Gulerod, gul

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

½ pakke

Sennep

(Indeholdersennep)

1 pose

Spinat

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3506 kJ
Kalorier (kcal)838 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat116 g
Sukker16 g
Protein26 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær rødløg i tynde skiver.

Hak svampe groft.

Riv gulerod (uskrællet).

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Hak persille fint.

2

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [2 dl, 2 pers. | 4 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg svampe med et nip salt* i 2-3 min.

Tilsæt gulerod og rødløg. Steg i 3-4 min.

Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en lille skål.

Bland revet ost i skålen.

5

Tilsæt creme fraiche, grøntsagsbouillon, spinat, pastavand og sennep [1/2 pakke, 2 pers.] til panden med grøntsager. Rør sammen.

Tilsæt et skvæt citronsaft. Smag til med salt og peber.

Tilsæt pasta. Vend sammen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med pangrattato og persille.

Server med resterende citronbåde.