topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pasta

Cremet pasta

med portobello, sennep & pangrattato

Der er meget at elske ved denne pastaret; den cremede sauce med svampe og grøntsager, der er smagt til med citron, hvidløg og sennep, samt sprød pangrattato. Men først og fremmest giver smagene, og den korte tid retten tager at tilberede, glæde i hverdagen, og det er et uovertruffen resultat.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Crème fraiche

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Portobello

60 g

Spinat

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Penne

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)68 kcal
Energi (kJ)286 kJ
Fedt1 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat12.04 g
Sukker0.5 g
Protein2.34 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær rødløg i tynde skiver. Hak svampe groft. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Skær citron i både. Hak persille fint.

Kog pasta
2

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [2 dl, 2 pers. | 4 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe med et nip salt* i 2-3 min. Tilsæt gulerod og rødløg. Steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

Lav pangrattato
4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en lille skål. Bland revet ost i skålen.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt creme fraiche, grøntsagsbouillon, spinat, pastavand og sennep [1/2 pakke, 2 pers.] til panden med grøntsager. Rør sammen. Tilsæt et skvæt citronsaft. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt pasta. Vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato og persille. Server med resterende citronbåde.