topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet kyllingepasta

Cremet kyllingepasta

med champignon, lagret ost & forårsløg

En letlavet, men alligevel spændende hverdagsret med skønne smage, der passer perfekt, når det skal gå hurtigt, men samtidig overraske. Vi laver den skønneste sauce med kylling, champignon, lagret ost, forårsløg, svampe og hvidløg, som bliver super cremet af creme fraiche & æggeblommer. Saucen serverer vi med tagliolini, som blot skal koges i 2-3 min. Så er maden færdig!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Forårsløg

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingebryststrimler

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

250 g

Tagliolini

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 5)

1 stk

Æg (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)397 kcal
Energi (kJ)1663 kJ
Fedt22 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat3.97 g
Sukker2.9 g
Protein43.28 g
Salt0.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak svampe groft. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide). Pres eller hak hvidløg fint.

Steg svampe
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svampe i 2-3 min, eller indtil brunet. Dup kylling tør med køkkenrulle, og krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*. 

Steg kylling
3

Skub svampe ud i den ene side af stegepanden, og tilsæt en smule olivenolie* i den anden. Skru ned til middel varme, og steg kylling i 4-6 min, eller indtil brunet og gennemtstegt. Tilsæt hvidløg og det hvide forårsløg, og steg videre i 1 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Kog pasta
4

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra gennem et dørslag. Kom pasta tilbage i gryden.

 Bland sauce
5

Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], varm op, og tag panden af varmen. Tilsæt æggeblomme* [1 stk I 2 stk], og rør rundt. Tilsæt pasta, smør* [1 spsk I 2 spsk] og halvdelen af revet ost, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta på tallerkener. Top med det grønne forårsløg og resterende revet ost.