En letlavet, men alligevel spændende hverdagsret med skønne smage, der passer perfekt, når det skal gå hurtigt, men samtidig overraske. Vi laver den skønneste sauce med kylling, champignon, lagret ost, forårsløg, svampe og hvidløg, som bliver super cremet af creme fraiche & æggeblommer. Saucen serverer vi med tagliolini, som blot skal koges i 2-3 min. Så er maden færdig!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Forårsløg
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingebryststrimler
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
250 g
Tagliolini
4 g
Middelhavsdrøm
1 spsk
Smør (trin 5)
1 stk
Æg (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak svampe groft. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide). Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svampe i 2-3 min, eller indtil brunet. Dup kylling tør med køkkenrulle, og krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*.
Skub svampe ud i den ene side af stegepanden, og tilsæt en smule olivenolie* i den anden. Skru ned til middel varme, og steg kylling i 4-6 min, eller indtil brunet og gennemtstegt. Tilsæt hvidløg og det hvide forårsløg, og steg videre i 1 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra gennem et dørslag. Kom pasta tilbage i gryden.
Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], varm op, og tag panden af varmen. Tilsæt æggeblomme* [1 stk I 2 stk], og rør rundt. Tilsæt pasta, smør* [1 spsk I 2 spsk] og halvdelen af revet ost, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta på tallerkener. Top med det grønne forårsløg og resterende revet ost.