Couscousbowl med souvlakigrillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Couscousbowl med souvlakigrillost

med citronsyltet rødløg, friske grøntsager og kørvel

Har du lyst til en frisk, vegetarisk bowl med græske smage? Så er vores Couscousbowl med souvlakigrillost helt sikkert noget for dig. Grillosten vendes i en syrlig marinade med rødløg og grøntsager, som minder om en græsk salat, og serveres på luftig couscous. Top med kørvelyoghurt og drøm dig væk til Kreta.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

1 stk

Citron

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Zucchini

4 g

Souvlaki-krydderi

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 pose

Kørvel

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

2.5 dl

Vand til couscous

1 tsk

Salt til couscous

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2677 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt31.1 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat53.9 g
Sukker15.1 g
Protein35 g
Salt9.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Halver citron.

Skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Bland et stort skvæt citronsaft, sukker, vand og salt i en lille skål. 

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

2

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous og Jorden Rundt, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Vend couscous med lidt olivenolie for at gøre den mere luftig efter kogning.

3

Skær zucchini i 1 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini, halvdelen af Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil let møre.

4

Skær grillost i 2 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tær af først) på middelhøj varme.

Steg grillost med resterende Souvlaki-krydderi i 6-7 min, eller indtil gyldne.

5

Imens, hak kørvel fint.

Bland kørvel, yoghurt, vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Vend zucchini i couscous.

Hak agurk og tomat groft.

Vend agurk, tomat, grillost og et nip salt og peber i skålen med syltet rødløg.

6

Anret couscous og grillostsalat i skåle.

Top med kørvelyoghurt.