Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Det kan godt være svært at blive ved med at finde på spændende børnemadpakker, så her kommer vi dig til hjælp! Lækre ostequesadillas med stegt majs, gnavegrønt og guacamole er hurtigt at tilberede og pakke dagen før, og så kan I få en rolig morgen uden madpakkestress.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Majs
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Agurk
125 g
Cherrytomater
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
¼ tsk
Salt til majs
¼ tsk
Salt til guacamole
Hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs med Hello Sunrise og salt i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Fordel revet cheddar/gouda og majs på halvdelen af tortillabrødet, og fold den anden side ind over.
Fortsæt med resterende tortillabrød.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg to quesadillas ad gangen i 1-2 min på hver side.
Skær hver quesadilla ud i 3 stykker før servering.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med fraiche, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær agurk i 1 cm tynde skiver.
Halver cherrytomater.
Anret quesadillas, agurk, cherrytomater og guacamole til dip i to madkasser.
TIP: Kom guacamole i en lille beholder med låg, hvis du har en.