Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Det kan godt være svært at blive ved med at finde på spændende børnemadpakker, så her kommer vi dig til hjælp. Lækre ostequesadillas med stegte majs, gnavegrønt og guacamole er hurtigt at tilberede og pakke dagen før, og så kan I få en rolig morgen sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Majs
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Agurk
125 g
Cherrytomater
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
¼ tsk
Salt til majs
¼ tsk
Salt til guacamole
Hæld væde fra majs.
Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs med Hello Sunrise og salt i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Fordel revet ost og majs over halvdelen af tortillabrødets overflade, og fold den anden halvdel ind over.
Fortsæt med resterende tortillabrød.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg to quesadillas ad gangen i 1-2 min på hver side.
Skær hver quesadilla i 3 stykker før servering.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med fraiche, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær agurk i 1 cm tynde stave.
Halver cherrytomater.
Anret quesadillas, agurk, cherrytomater og guacamole til dip i to madkasser.
TIP: Kom guacamole i en lille beholder med låg, hvis du har en.