topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pasta

Cremet pasta

med kylling, cherrytomater & pecorino

Er din familie ligesom os og kan du ikke få nok af cremet pasta? Denne uges opskrift har vores kok Clara omhyggeligt komponeret med smag af søde cherrytomater, revet gulerod og frisk basilikum. Smagen øges yderligere takket være den italienske krydderiblanding, der får lov til at koge med creme fraiche. Resultatet er en vidunderlig cremet sauce, der er let at lave fra bunden, og tager pasta med kylling til nye højder.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

3 g

Italian Style

250 g

Cherrytomater

20 g

Pecorino Romano-ost

1 pose

Basilikum

150 g

Crème fraiche

4 g

Kyllingebouillon

250 g

Penne

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

300 g

Kyllingelårfilet

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)74 kcal
Energi (kJ)310 kJ
Fedt8.32 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat0.06 g
Sukker0.1 g
Protein0.07 g
Salt0 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 10 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden.


Hak løg
2

Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm tern.

Steg kylling
3

Opvarm en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, hvidløg, gulerod og Italian Style i 2-3 min. Tilsæt kylling og cherrytomater, og lad simre i 10 min.

Forbered ost & basilikum
4

Riv pecorino fint. Pluk basilikumblade. Hak basilikumstilk fint.

Lav sauce
5

Tilsæt hakket stilk, creme fraiche og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og rør rundt.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pecorino og basilikumblade.