HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Pasta
topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med kylling, cherrytomater & pecorino

Børnevenlig

Er din familie ligesom os og kan du ikke få nok af cremet pasta? Denne uges opskrift har vores kok Clara omhyggeligt komponeret med smag af søde cherrytomater, revet gulerod og frisk basilikum. Smagen øges yderligere takket være den italienske krydderiblanding, der får lov til at koge med creme fraiche. Resultatet er en vidunderlig cremet sauce, der er let at lave fra bunden, og tager pasta med kylling til nye højder.

Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1.33 spsk

Italian Style

Cherrytomater

Pecorino Romano-ost

Basilikum

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Kyllingebouillon

Penne

Løg

Hvidløgsfed

Gulerod

Kyllingelårfilet

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)74 kcal
Energi (kJ)310 kJ
Fedt8.32 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat0.06 g
Sukker0.1 g
Protein0.07 g
Salt0 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 10 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden.


2

Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm tern.

3

Opvarm en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, hvidløg, gulerod og Italian Style i 2-3 min. Tilsæt kylling og cherrytomater, og lad simre i 10 min.

4

Riv pecorino fint. Pluk basilikumblade. Hak basilikumstilk fint.

5

Tilsæt hakket stilk, creme fraiche og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og rør rundt.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pecorino og basilikumblade.