
Cremet pasta
med kylling, cherrytomater & pecorino
Er din familie ligesom os og kan du ikke få nok af cremet pasta? Denne uges opskrift har vores kok Clara omhyggeligt komponeret med smag af søde cherrytomater, revet gulerod og frisk basilikum. Smagen øges yderligere takket være den italienske krydderiblanding, der får lov til at koge med creme fraiche. Resultatet er en vidunderlig cremet sauce, der er let at lave fra bunden, og tager pasta med kylling til nye højder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
3 g
Italian Style
250 g
Cherrytomater
20 g
Pecorino Romano-ost
1 pose
Basilikum
150 g
Crème fraiche
4 g
Kyllingebouillon
250 g
Penne
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
300 g
Kyllingelårfilet
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1.33 spsk
Smør
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 10 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden.
Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm tern.
Opvarm en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, hvidløg, gulerod og Italian Style i 2-3 min. Tilsæt kylling og cherrytomater, og lad simre i 10 min.
Riv pecorino fint. Pluk basilikumblade. Hak basilikumstilk fint.
Tilsæt hakket stilk, creme fraiche og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og rør rundt.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pecorino og basilikumblade.