topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med kylling, cherrytomater & pecorino

Børnevenlig

Er din familie ligesom os og kan du ikke få nok af cremet pasta? Denne uges opskrift har vores kok Clara omhyggeligt komponeret med smag af søde cherrytomater, revet gulerod og frisk basilikum. Smagen øges yderligere takket være den italienske krydderiblanding, der får lov til at koge med creme fraiche. Resultatet er en vidunderlig cremet sauce, der er let at lave fra bunden, og tager pasta med kylling til nye højder.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

2 stk

Kyllingelårfilet

3 g

Italian Style

250 g

Cherrytomater

1 stk

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

1 pose

Basilikum

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4427 kJ
Kalorier (kcal)1058 kcal
Fedt47 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat105 g
Sukker16 g
Protein50 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 10 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden.

2

Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm tern.

3

Opvarm en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme.Steg løg, hvidløg, gulerod og Italian Style i 2-3 min.Tilsæt kylling og cherrytomater, og lad simre i 10 min.

4

Riv pecorino fint. Pluk basilikumblade. Hak basilikumstilk fint.

5

Tilsæt hakket stilk, creme fraiche og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og rør rundt.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pecorino og basilikumblade.