Calabreserørt oksekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Calabreserørt oksekødspasta

Calabreserørt oksekødspasta

med stegte grøntsager og finrevet ost

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med i form af en fantastisk pastaret, med masser af skønne ingredienser. Vi steger oksekød, selleri, løg og tomater, og blander dem med farfalle, spinat, calabresepesto, fraiche og vores dejlige krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vi topper med revet ost og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Bladselleri

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

250 g

Hakket oksekød

60 g

Calabresepesto

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)793 kcal
Energi (kJ)3318 kJ
Fedt32.6 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat79.7 g
Sukker13.2 g
Protein43.7 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær bladselleri i tynde skiver.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg oksekød med et nip salt i 3-4 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt grøntsager
4

Tilsæt bladselleri, løg, tomat og et nip salt og peber, og steg videre i 1-2 min.

Tilsæt calabresepesto
5

Sænk til middel varme, og tilsæt spinat, calabresepesto, fraiche [½ pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, pastavand, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 2-3 min.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med oksekød.

Drys med finrevet ost.