Byd familien på schnitzel, som bliver paneret i panko og vores færdige cajun-krydderiblanding Ay Cajun-ba. Spændende tilbehør er sød kartoffelmos, som helt sikkert bliver en ny favorit for hele familien. Vi serverer aftenens lækkerier med en smuk grøn og orange kålsalat med gulerod og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder: Sulfitter, Hvede, Gluten)
450 g
Sød kartoffel
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
300 g
Svineschnitzel
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 pakke
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Sesam)
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, og tilsæt mælk [2 spsk | 4 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Bland Ay Cajun-ba, panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Dub svinekød tør med køkkenrulle,
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, bland snittet kålsalat med et nip salt og peber i en skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret kartoffelmos, svinekød og kålsalat på tallerkener.
Drys med græskerkerner.