topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret svinekød

Cajunpaneret svinekød

med sød kartoffelmos og kålsalat

Byd familien på schnitzel, som bliver paneret i panko og vores færdige cajun-krydderiblanding Ay Cajun-ba. Spændende tilbehør er sød kartoffelmos, som helt sikkert bliver en ny favorit for hele familien. Vi serverer aftenens lækkerier med en smuk grøn og orange kålsalat med gulerod og persille.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

450 g

Sød kartoffel

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

300 g

Svineschnitzel

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)568 kcal
Energi (kJ)2375 kJ
Fedt20.3 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat51.2 g
Sukker6.2 g
Protein42.4 g
Salt3.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og tilsæt mælk [2 spsk | 4 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered panering
2

Bland Ay Cajun-ba, panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Paner svinekød
3

Dub svinekød tør med køkkenrulle,

Vend svinekød i æg og derefter i panering. 

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav kålsalat
5

Imens, bland snittet kålsalat med et nip salt og peber i en skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret kartoffelmos, svinekød og kålsalat på tallerkener.

Drys med græskerkerner.