Skip to main content
Paneret svinekød
Paneret svinekød

Paneret svinekød

med dildkartofler og fennikel-æbleslaw

Paneret kød elskes af alle, og i aften byder vi desuden på spændende tilbehør til det sprøde kød. Vi laver dildkartofler med smør. En frisk fennikel-æbleslaw med citronsaft. Og så topper vi herlighederne med en skøn mayonnaisedressing med dild og sennep.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Æble

1 stk

Citrusfrugt

½ stk

Fennikel

300 g

Svineschnitzel

½ pose

Dild

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

400 g

Små kartofler

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til slaw

¼ tsk

Sukker til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2930 kJ
Kalorier (kcal)700 kcal
Fedt34.7 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat53.9 g
Sukker11 g
Kostfibre7.5 g
Protein41.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Dæk til med låg, og stil til side.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær citron i både.

Hak dild fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær fennikel i tynde skiver.

Paner kød
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Kom panko, Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Steg kød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP:Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Lav fennikel-æbleslaw
5

Kom smør, et nip salt og peber og halvdelen af ​​dild i gryden med kartofler, og vend sammen.

Bland fennikel, æble og et stort skvæt citronsaft i en skål. Krydr med salt og et nip peber.

Bland mayonnaise, resterende dild, sennep, et skvæt citronsaft, sukker og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og fennikel-æbleslaw på tallerkener.

Server med mayonnaisedressing.