Paneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret svinekød

Paneret svinekød

med dildkartofler og fennikel-æbleslaw

Paneret kød elskes af alle, og i aften byder vi desuden på spændende tilbehør til det sprøde kød. Vi laver dildkartofler med smør. En frisk fennikel-æbleslaw med citronsaft. Og så topper vi herlighederne med en skøn mayonnaisedressing med dild og sennep.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

½ stk

Æble

½ stk

Fennikel

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2881 kJ
Kalorier (kcal)689 kcal
Fedt34.5 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat51.7 g
Sukker11.4 g
Protein40.7 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Dæk til med låg, og stil til side.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Hak dild fint. 

Skær æble [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Skær fennikel [½ stk, 2P] i tynde skiver.

Paner kød
3

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Kom panko, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panering. 

Steg kød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Lav fennikel-æbleslaw
5

Kom smør [1 spsk | 2 spsk], et nip salt og peber, og halvdelen af ​​dild i gryden med kartofler, og vend sammen. 

Bland fennikel, æble og et stort skvæt citronsaft i en skål. Krydr med salt og peber. 

Bland mayonnaise, resterende dild, sennep, et skvæt citronsaft, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og fennikel-æbleslaw på tallerkener. 

Server med mayonnaisedressing.