Skip to main content
BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger
BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger

BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger

med cremet coleslaw og cajunkrydrede rodfrugter

Hvis I er en familie, der elsker burger og spiser det ofte, er det måske tid til at prøve noget nyt. Hvad med BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger? Det vil sige kylling, der først bages og derefter strimles og blandes med BBQ-sauce. Vi topper kyllingen med farverig coleslaw med gulerod og rødkål, og serverer med cajun-bagte rodfrugter.

Tags:
Kort forberedelse
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep)

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til rodfrugter

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til slaw

Næringsindhold

Energi (kJ)3463 kJ
Kalorier (kcal)828 kcal
Fedt28.8 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat90.1 g
Sukker40.9 g
Protein48 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede, pastinak og knoldselleri (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag kylling
2

Placer kylling på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, og bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt i en mellemstor skål.

Varm boller
4

Tag færdig kylling ud af ovnen, og overfør til en mellemstor skål.

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.

Lav pulled chicken
5

Træk kylling i strimler med to gafler.

Vend med BBQ-sauce i en skål.

Server
6

Fyld boller med kylling og en smule coleslaw.

Server med rodfrugter og resterende coleslaw.