
Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
90 g
Salat
1 stk
Gulerod
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
½ stk
Løg
1 stk
Baguette
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Chili
½ stk
Hvidløgsfed
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)
2 stk
Æg

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Skræl gulerod. Skær gulerod og agurk i 5 cm lange, tynde stave. Skær rødløg i tynde skiver.

Skær brød over på midten og på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.

Hak mynteblade fint. Hak koriander (med stilk). Skær chili i tynde skiver (med kerner).

Hak hvidløg fint. Bland asiatisk dressing, mayonnaise, hvidløg, et nip salt* og peber* i en skål.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.

Dryp overbolle med soja. Smør underbolle med dressing. Fyld brød med hjertesalat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, mynte, koriander og chili (stærk!).