topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med spejlæg & friske urter (OBS! Æg medfølger ikke)

Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

90 g

Salat

1 stk

Gulerod

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

½ stk

Rødløg

1 stk

Baguette

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Rød chili

½ stk

Hvidløgsfed

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)266 kcal
Energi (kJ)1113 kJ
Fedt24.17 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat5.1 g
Sukker3.7 g
Protein7.54 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Skræl gulerod. Skær gulerod og agurk i 5 cm lange, tynde stave. Skær rødløg i tynde skiver.

Varm brød
2

Skær brød over på midten og på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.

Forbered urter & chili
3

Hak mynteblade fint. Hak koriander (med stilk). Skær chili i tynde skiver (med kerner).

Bland dressing
4

Hak hvidløg fint. Bland asiatisk dressing, mayonnaise, hvidløg, et nip salt* og peber* i en skål.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Dryp overbolle med soja. Smør underbolle med dressing. Fyld brød med hjertesalat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, mynte, koriander og chili (stærk!).