Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Hjertesalat
20 g
Gulerod
25 ml
Agurk
2 stk
Agurk, piccolo
Rødløg
Stenovnsbagt baguette
(IndeholderglutenKan indeholdesesam)Mynte & koriander
Chili
Hvidløgsfed
Mayonnaise
(Indeholderæg, sennep)Asiatisk dressing
(Indeholdergluten, sesam, soja)Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)Æg*
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Skræl gulerod. Skær gulerod og agurk i 5 cm lange, tynde stave. Skær rødløg i tynde skiver.
Skær brød over på midten og på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.
Hak mynteblade fint. Hak koriander (med stilk). Skær chili i tynde skiver (med kerner).
Hak hvidløg fint. Bland asiatisk dressing, mayonnaise, hvidløg, et nip salt* og peber* i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.
Dryp overbolle med soja. Smør underbolle med dressing. Fyld brød med hjertesalat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, mynte, koriander og chili (stærk!).