HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBánh Mì
topBanner
Bánh mì

Bánh mì

med spejlæg & friske urter (OBS! Æg medfølger ikke)

Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenægsennepsesamsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Hjertesalat

20 g

Gulerod

25 ml

Agurk

2 stk

Agurk, piccolo

Rødløg

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

Mynte & koriander

Chili

Hvidløgsfed

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)266.1 kcal
Energi (kJ)1113.3624 kJ
Fedt24.17 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat5.1 g
Sukker3.7 g
Protein7.54 g
Salt2.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Skræl gulerod. Skær gulerod og agurk i 5 cm lange, tynde stave. Skær rødløg i tynde skiver.

2

Skær brød over på midten og på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.

3

Hak mynteblade fint. Hak koriander (med stilk). Skær chili i tynde skiver (med kerner).

4

Hak hvidløg fint. Bland asiatisk dressing, mayonnaise, hvidløg, et nip salt* og peber* i en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.

6

Dryp overbolle med soja. Smør underbolle med dressing. Fyld brød med hjertesalat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, mynte, koriander og chili (stærk!).