Skip to main content
Bánh mì

Bánh mì

med spejlæg & friske urter (OBS! Æg medfølger ikke)

3.8
(56)

Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

90 g

Salat

1 stk

Gulerod

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

½ stk

Løg

1 stk

Baguette

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Chili

½ stk

Hvidløgsfed

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

Næringsindhold

Kalorier (kcal)266 kcal
Energi (kJ)1113 kJ
Fedt24.2 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat5.1 g
Sukker3.7 g
Kostfibre0.1 g
Protein7.5 g
Kolesterol0.2 mg
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Skræl gulerod. Skær gulerod og agurk i 5 cm lange, tynde stave. Skær rødløg i tynde skiver.

Varm brød
2

Skær brød over på midten og på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.

Forbered urter & chili
3

Hak mynteblade fint. Hak koriander (med stilk). Skær chili i tynde skiver (med kerner).

Bland dressing
4

Hak hvidløg fint. Bland asiatisk dressing, mayonnaise, hvidløg, et nip salt* og peber* i en skål.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Dryp overbolle med soja. Smør underbolle med dressing. Fyld brød med hjertesalat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, mynte, koriander og chili (stærk!).