Skip to main content
Bagels med hindbærsyltetøj og flødeost
Bagels med hindbærsyltetøj og flødeost

Bagels med hindbærsyltetøj og flødeost

2 portioner | toppet med pistacienødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familien med en en nem og lækker morgenmad i weekenden, perfekt til jer der har en sød tand. Vi smører lune bagels med hindbærsyltetøj og flødeost, topper dem med hakkede pistacienødder, og serverer dem med appelsinbåde.

Allergener:
Milk
Tree nuts
Hvede
Gerste
Gluten
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Flødeost

Pistacienødder

100 g

Hindbærsyltetøj

2 stk

Sesambagel

1 stk

Appelsin

Næringsindhold

Energi (kJ)3140 kJ
Kalorier (kcal)751 kcal
Fedt29.8 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat101.1 g
Sukker42.3 g
Kostfibre5.8 g
Protein19.2 g
Salt1.8 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered råvarer
2

Hak pistacienødder groft.

Halver appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i både.

Smør bagels
3

Smør bagels med flødeost og hindbærsyltetøj i et flot skakmønster.

Server
4

Top bagels med pistacienødder, og server med appelsinbåde.