Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familien med en en nem og lækker morgenmad i weekenden, perfekt til jer der har en sød tand. Vi smører lune bagels med hindbærsyltetøj og flødeost, topper dem med hakkede pistacienødder, og serverer dem med appelsinbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Flødeost
Pistacienødder
100 g
Hindbærsyltetøj
2 stk
Sesambagel
1 stk
Appelsin
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Del bagels på midten.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Hak pistacienødder groft.
Halver appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i både.
Smør bagels med flødeost og hindbærsyltetøj i et flot skakmønster.
Top bagels med pistacienødder, og server med appelsinbåde.