Vegetarisk minikebab og za'atar-smør
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk minikebab og za'atar-smør

Vegetarisk minikebab og za'atar-smør

med appelsinsalat og crème fraiche

Opdag vores vegetarstrimler med vores Minikebab med vegetarstrimler og smør-za'atar. Krydderiblandingen za'atar og aromatisk appelsinsalat gør denne wrap til en mundvandsdrivende mellemøstlig oplevelse, der er perfekt både til gæster og en hverdagsaften, der skal være lidt ekstra.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Mælk
Soja
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

4 g

Saha-Ras

4 g

Za'atar

(Indeholder Sesam)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 stk

Rødløg

1 stk

Appelsin

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

2 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Olie til salat

½ spsk

Olie til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4078 kJ
Kalorier (kcal)975 kcal
Fedt58.6 g
Mættet fedt68.8 g
Kulhydrat78.8 g
Sukker15.3 g
Protein28.7 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak persille fint.

Hak agurk og tomat groft.

Forbered appelsin
2

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Bland persille, tomat, appelsin, agurk, salt, olivenolie og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg kebab
3

Skær rødløg i tynde skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg vegansk kebab, rødløg, salt, Saha-Ras og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav smør-za'atar
5

Imens, bland halvdelen af Za'atar, smør og olivenolie.

Varm i mikrobølgeovnen i 30 sek, eller smelt i en mellemstor gryde.

Pensl den ene side af tortillabrød med za'atar lige inden servering.

Server
6

Fyld tortillabrød med vegansk kebab, løg og en smule appelsinsalat.

Dryp med crème fraiche.

Server med resterende appelsinsalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image