Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Lime
1 stk
Gulerod
150 g
Spidskål, skåret
¼ tsk
Salt (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød, løg og spidskål under omrøring i 3-4 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
Bland srirachamayonnaise med et skvæt limesaft i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med kød, gulerod og spidskål.
Dryp med srirachadressing.
Server med limebåde.