Asiatiske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske svine- og kalvekødstacos

Asiatiske svine- og kalvekødstacos

med stegt spidskål og stærk srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

150 g

Spidskål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)819 kcal
Energi (kJ)3428 kJ
Fedt38.4 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat75.5 g
Sukker13.4 g
Protein38.7 g
Salt4.6 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande

Fremgangsmåde

Steg kød og løg
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, løg og spidskål under omrøring i 3-4 min. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Bland srirachadressing
4

Bland srirachamayonnaise med et skvæt limesaft i en lille skål.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med kød, gulerod og spidskål. 

Dryp med srirachadressing.

Server med limebåde.